09-01-12

Jaarlijkse rendementen sinds 2000 Pagina 1

JAARLIJKS PAG1 001.jpg

Als u alle resultaten over periodes van 3 jaar, 5 jaar,  7,5 jaar en 10 jaar EN alle jaarlijkse rendementen sinds 01/01/2000 ( afgesloten op 31 12 2011 ) wil ontvangen in één excelbestand dan kan dat.

U stort 21,78 euro ( BTW inclusief ) op de bankrekening van

BVBA Rosita Kids:   IBAN   BE25 1241 4063 7382   BIC      BKCPBEB1BKB

Met als referentie het e-mailadres waar dit bestand dient toe te komen en eventueel uw BTW-nummer om u een factuur te bezorgen.

 

Als u het bestand bestelt vanuit Nederland en u vermeldt een geldig Nederlands BTW-nummer dan is de nettoprijs 18 euro.

 

Aan de hand van dit volledig bestand ( zie voor gedeelten op “Results on 3 year, Results on 5 years… ) kan u duidelijk zien met welke fondsen u geld kan verdienen en welke fondsen er bodemloze putten zijn. U krijgt ook een duidelijk beeld van de tijdshorizon die een fonds nodig heeft om te renderen.

Vermits u het bestand ontvangt in electronische vorm kan u de layout aanpassen naar uw wensen en voorkeuren, kan u fondsen verwijderen die niet in uw gamma passen en kan u dit bestand zelf gebruiken als bronbestand in uw briefwisseling. 

 

Van zodra wij uw betaling ontvangen, ontvangt u onmiddellijk het volledige bestand.  Vergeet echter uw e-mailadres niet te vermelden.

 

Na ontvangst van onze factuur beschikt u over onze coördinaten om ons eventuele vragen voor te leggen. Wenst u bepaalde fondsen te zien opgenomen worden in ons bestand, laat het ons dan weten.

De commentaren zijn gesloten.